Met wie heeft u straks te maken:

Yvonne Kamies

Register Makelaar Taxateur met passie voor landelijk wonen op het Drentse platteland.

Sinds april 2019 ben ik werkzaam als zelfstandig makelaar, inmiddels vanaf de Brink in Dwingeloo; de gezelligste Brink van Drenthe.

Met veel plezier en passie ga ik dagelijks aan het werk als landelijk wonen makelaar in Drenthe. De vrijheid van het vak, het mooie werkgebied, met zowel onverbouwde als verbouwde woonboerderijen is wat mij daarin aanspreekt. Maar met name ook door betrokken te zijn met de vele verschillende mensen die je mag helpen bij een belangrijke beslissing in hun leven: het verkopen of kopen van een woonboerderij of woning in het buitengebied, met alles wat daar bij komt kijken, qua regelgeving, maar ook zeker qua emoties. Ik probeer mijn werk met empathie en passie te doen.

Sinds 1991 ben ik werkzaam in de makelaardij. Inmiddels heb ik meer dan 25 jaar ervaring opgedaan bij een gerenommeerd NVM-makelaarskantoor in agrarisch en landelijk wonen objecten in Drenthe, waar ik mijn ervaring als NVM- makelaar/taxateur van Landelijk Wonen heb ontwikkeld en uitgebouwd.

In mijn vrije tijd houd ik van hardlopen in de mooie natuur. Ook ben ik op zaterdagochtend hardlooptrainer bij de bostraining.

Nancy Kalsbeek-van Twuijver

Commercieel binnendienstmedewerker