06-30071643
info@yvonnekamiesmakelaardij.nl
Vorige | Volgende

Tuinweg NOORD-SLEEN

Bewaar object
Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Mooi in de oude karakteristieke dorpskern van Noord-Sleen gelegen bouwkavel voor een vrijstaande (dorps)woning, staand op 890 m, plaatselijk bekend Tuinweg ongenummerd te Noord-Sleen, gelegen aan een rustig landweggetje, op slechts 40 meter afstand van uitgestrekte landerijen.

Noord-Sleen kent de gemoedelijke sfeer van een Drents esdorp met nog veel Saksische boerderijen. In het dorp bevindt zich een beperkt aantal voorzieningen en een actief verenigingsleven. Er is een basisschool, een caf-restaurant en een openluchtzwembad. De dagelijkse voorzieningen zijn op fietsafstand te bereiken, onder andere in Sleen, gelegen op slechts 1,5 km. afstand.
De bouwkavel is centraal gelegen, op ca. 1 km. afstand ligt de Frieslandroute (Emmen-Drachten) en binnen 10 minuten met de auto is het centrum van Emmen te bereiken (ca. 6 km.). Op ruim een km. afstand ligt Boswachterij Sleenerzand met recreatieplas de Kibbelkoele; een ideaal gebied om van de natuur te genieten.

De bouwkavel is ca. 33 meter breed en gemiddeld ca. 27 meter diep en is gelegen tussen de woonboerderij gelegen aan Markeweg 2 aan de noordoost zijde en een andere bouwkavel gelegen aan de zuid westzijde, waar inmiddels een vrijstaand woonhuis is gebouwd.

De maximale oppervlakte van de gebouwen bedraagt volgens het vigerend bestemmingsplan maximaal 200 m2, met dien verstande dat:
1. de gevelbreedte minimaal 6,0 en maximaal 8,0 meter bedraagt;
2. de lengte minimaal 12,0 meter en maximaal 16,0 meter bedraagt.

Volgens de gemeente Coevorden zijn er mogelijkheden om via een (binnenplanse) wijziging af te wijken van het bestemmingsplan. Ook is er een ontwerp bestemmingsplan in de maak.

Voor meer informatie over de eisen voor nieuwbouw verwijzen wij naar informatie van de gemeente Coevorden, die in de verkoopbrochure is toegevoegd.

Bestemming: woondoeleinden.

Vraagprijs; 162.000,- VON.

Oplevering: in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
890 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sleen
Sectie
O
Perceel
1193
Oppervlakte
890 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object